Search
Close this search box.
Selektor1-1200x675-1
VREME ČITANJA: 2 min

NOVI SELEKTOR AMATERSKE REPREZENTACIJE SAŠA STOJADINOVIĆ: “VELIKA ČAST I ODGOVORNOST.“

Amaterska reprezentacija Fudbalskog saveza Beograda je zvanično dobila novog selektora, Sašu Stojadinovića. Angažovan je po preporuci Stručnog saveta FSB-a. Novi selektor je danas je posetio naše prostorije i tom prilikom izjavio:

– Sigurno da je ovo velika čast i odgovornost za mene. Svedoci smo velikih, pozitivnih, promena unutar saveza i drago mi je da sam deo toga. Sledi tradicionalna prijateljska utakmica u Ljubljani, to vidim kao idealnu priliku da se ova jako uspešna godina zavši kako dolikuje. Minuli uspeh amaterske reprezentacije me ne opterećuje već motiviše, daćemo sve od sebe da napravimo korak više. Iskoristićemo naredni period da se što bolje upoznamo, to je jedno lepo iskustvo koje iščekujem sa velikim nestrpljenjem. Volim da radim, jako sam posvećen i jedva čekam predstojeće izazove.

Saša Stojadinović (45) poseduje veliko iskustvo u amaterskom fudbalu, ukupno 22 godine. Kao trener prve ekipe predvodio je: Sremčicu (plasman u Srpsku ligu), Lokomotivu, IMT (prvi na polusezoni), Sombor, Borac Sakule, Odžake i Radnički Obrenovac u dva navrata. Trenutno je na kursu za sticanje nacionalne PRO licence FSS, studirao je Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu, završio je i Višu trenersku školu. Ima iskustvo i rezultate i u radu sa mlađim selekcijama, posebno se istekao u radu sa mlađim selekcijama FK Lokomotiva. Obavljao je i funkciju Direktora omladinske škole (Lokomotiva i IMT).

Prvi naredni izazov amaterske reprezentacije Beograda je tradicionalna prijateljska utakmica u Ljubljani protiv MNZ Ljubljane. Ova utakmica se odigrava 22. novembra.

Izvor: fsb.org.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd