Search
Close this search box.
JEDINSTVO-STARA-PAZOVA
VREME ČITANJA: 2 min

NASTAVAK OPERACIJE OPSTANAK

Posle dolaska na klupu Jedinstva, Dejan Grujić je pobedio Prvi maj (4:1), pa je sa dodatnom energijom i samopouzdanjem zabeležio vredan remi (0:0) na terenu do tada vodećeg Železničara. Potvrđeni su uspon forme i jača taktička zrelost pred teške okršaje u finišu jesenje sezone. Dobrom odbranom neutralisani su opasni napadači domaćina, a Pazovčani su iz kontranapada vrebali priliku da ozbiljnije ugroze vremešnog čuvara mreže Miloš Milinovića. Uremović nije iskoristio dobru priliku za rano vođstvo, a u sledećem napadu obrukao se Stefan Malidžan. Našao se iznenada usamljen u petercu ali lopta je posle slabog udarca glavom završila pored stative. Na drugoj strani, rezervista Miloš Trbović promašio je zicer.

– Nismo nezadovoljni ishodom meča sa jednom od najboljih ekipa u ligi – kaže Grujić.

Sve je završeno realnim tezultatom. Pred Jedinstvom je još jedan težak ispit. Susret sa komšijama iz Novih Banovaca uvek donosi posebnu draž, pa se i sada očekuje dobra poseta. U dosadašnjim mečevima bodovi su odlazili u oba pravca, domaćini bi svakako želeli da ih sutra osvoje, za korak dale od zone sumraka.

– Očekuje nas čvrst i dobro organizovani tim, sa više sjajnih individualaca, ali imamo ih i mi. Pokušaćemo da sa dodatnom energijom i maksimalnim zalaganjem osvojimo dragocene bodove.

Marko Bulat sa saigračima predstavlja veliku prepreku za sve napadače.

– Osvojiti bod u susretu sa kandidatom za lidersku poziciju nije bilo lako. Igrom i zalaganjem potvrdili smo da nam nije mesto na dnu tabele. Novi trener uneo nam je još veću psihološku stabilnost, dižemo formu, jačamo mentalno, a odlična atmosfera u klubu, pogotovo u svlačionici, daje nam nadu za značajniji pomak do kraja jeseni. Dolazi nam ozbiljna ekipa i moraćemo da uložimo maksimum da bismo ostali neporaženi, a pobeda bi bila nagrada za uloženi trud. Možemo i imamo volje i snage da to ostvarimo – jasan je kapiten Jedinstva.

M. Bzovski

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE