Search
Close this search box.
Ravna-Gora
VREME ČITANJA: 1 min

DELEGACIJA FSB OBIŠLA ČETIRI KLUBA ZONSKE LIGE BEOGRAD

Delegacija Fudbalskog saveza Beograda je u prethodnim danima obišla četiri kluba i time je kompletiran obilazak svih klubova Zonske lige Beograd.

Prvi na redu je bio OFK Mladenovac, sastanku su prisustovali većnik za sport GO Mladenovac Dejan Ninković, sekretar kluba Aleksandar Filipović, sportski direktor Goran Spasić i sekretar FS Mladenovac Miloš Berisavac.

Makiš je bio sledeća destinacija i sastanak sa čelnicima FK Komgrap. Našu delegaciju su ugostili direktor kluba Dejan Cvetković, potpredsedik Dragan Ferlinc i komesar za bezbednost Željko Gajić.

Usledio je sastanak sa čelnicima KFK Ravna Gora, predsednikom Filipom Zekovićem, sekretarom Miletom Jovanovićem i komesarom za bezbednost Dušanom Dimićem.

Baćevac je bio finalna stanica, naša delegacija je posetila BSK 1926. Sastanku su prisustovali predsednik kluba Slobodan Stanimirović, potpredsednici kluba Petar Gošić i Goran Petrović, član uprave Miodrag Vuković i sportski direktor Milan Drenjanin.

Delegaciju Fudbalskog saveza Beograda je predvodio predsednik Marko Zdravković, a činili su je još generalni sekretar Miloš Mirković i komesar za bezbednost Milenko Kovač.

Ovim je finaliziran obilazak svih klubova Zonske lige Beograd.
Želimo da se zahvalimo svim klubovima na gostoprimstvu i na konstruktivnim razgovorima koji će doprineti unapređenu takmičenja i infrastrukturi klubova.

Izvor: fsb.org.rs

Možda vas zanima

TABELA beogradske zone