Search
Close this search box.
670-1-2
VREME ČITANJA: 2 min

BEČEJCI UKNJIŽILI DRUGI UZASTOPNI PORAZ

Iako su se potajno nadali da bi mogli ostati neporaženi na gostovanju u Novim Banovcima, fudbaleri OFK Bečej 1918 su doživeli poraz od Omladinca rezultatom 2:0 (1:0) i pali su na šesto mesto tabele vojvođanskih srpskoligaša.

– Greške u fazi odbrane su nas koštale poraza. Iako smo znali i tokom nedelje uvežbavali igru u prekidu, prvi gol je stigao, upravo, posle prekida. Mogli smo do izjednačenja posle odličnog prodora Varge, ali nije bilo igrača da dobru akciju materijalizuje. Usledila je nova greška u odbrani, koja je bila statična i domaćin je iskoristio za konačnih 2:0. Međutim, moramo priznati da je domaćin uložio više voje da stigne do celog plena, imali su loptu više u posedu, zatvorili su našeg napadača Živkova, u fazi napada bili agilniji i zasluženo su pobedili. Nama ostaje da radimo sa mladim igračima, kako bi što pre stvorili sinhronizovanu celinu i što manje pravili greške, pogotovo u fazi odbrane, rekao nam je trener Bečejaca Damir Dakić po povratku iz Novih Banovaca.

Ako ima šta dobro, to je da je debitovao na golu mladi Aleksa Strainić, koji nije kriv za golove, a u par navrata je dobro intervenisao i potvrdio da Bečejci uz iskusnog Isidora Milovanova umaju, bez obzira na mladost, još jednog kvalitetnog čuvara mreže.

Trener Damir Dakić izveo je u Novim Banovcima sledeći sastav OFK Bečej 1918: Strainić, Varga, Vorgučin, Milovanović, Milinković (od 63. Jelić), Tutnjević, Nađpal (od 46. Krmar), Ćurčić (pd 63. Tomčić), Kobiljski (od 90.3 Hardi), Živkov, Tomić.

Voljom žreba Bečejci će i naredne nedelje gostovati, sada u obližnjem Šajkašu Borcu, koji je u minulom kolu iznenadio Dinamo u Pančevu i sada sa dodatnim samopouzdanjem dočekuju Bečejce.

V. Jankov

Mladi golman Aleksa Strainić je debitovao na golu Bečejaca – foto: V. Jankov

Izvor: http://www.srbijasport.net

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

BEČEJCI UKNJIŽILI DRUGI UZASTOPNI PORAZ

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina