Search
Close this search box.
541384-image3-f
VREME ČITANJA: 2 min

REMI PO NAVICI: Kabel i Podunavac podelili bodove, timu iz Belegiša je ovo četvrti vezani “iks”!

Gostima je rezervista pred kraj meča doneo bod.

U okviru 11. kola Srpske lige Vojvodina sastav Kabela ugostio je ekipu Podunavca iz Belegiša. Domaći tim je sa 18 bodova ušao u ovaj meč, što je bilo dovoljno za treću poziciju na tabeli, dok su gosti sa pet manje držali deveto mesto u ligi.

Odličan meč odigran je na stadionu Kabela kraj Štranda, koji je okupio oko 150 ljubitelja fudbala, već na samom starta zadesio je peh domaćina. Zbog povrede teren je napustio Vukašin Jelić, dok je umesto njega sa klupe ušao Igor Kudrić.

Pritiskali su domaći oko isteka pola sata igre, nakon dva kornera ubrzo su dobili i slobodan udarac iz velike udaljenosti, ali su iz istog uspeli da stignu do vođstva. Dugu loptu u kazneni prostor Podunavca Luka Milisavljević je smestio u mrežu, 1:0 za Kabel u 31. minutu.

Do isteka prvog dela meča nove promene rezultata nije bilo, za vreme pauze gosti su izvršili jednu izmenu, Vuk Ranđić je ušao na teren umesto mladog Vuka Despenića.

Odlučnije su gosti ušli u nastavak susreta, imali su gol zaostatka i kako je vreme odmicalo sve su više pokušavali da isti nadomeste, dok su domaći takođe želeli da reše pitanje pobednika novim drugim pogotkom, ali im to nije polazilo za rukom.

U 78. minutu sa gotovo identičnog mesta sa kojeg je ubačena lopta za prvi gol, viđen je i drugi, samo je ovoga puta lopta završila u mreži domaćeg tima. Rezervista Dušan Čelar je savladao mladog Bogunovića, za ispostaviće se konačnih 1:1.

U sledećem kolu Podunavac dočekuje Tisu iz Adorjana, dok ekipa Kabela ide na noge Dinamu 1945 iz Pančeva.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

REMI PO NAVICI: Kabel i Podunavac podelili bodove, timu iz Belegiša je ovo četvrti vezani “iks”!

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina