Search
Close this search box.
670-1-4
VREME ČITANJA: 1 min

GRADIŠTANCI PRIJATNO IZNENADILI KRAJ SOMBORSKE KAPIJE

Propušteno u minulom kolu kod kuće protiv Bajše (1:2), fudbaleri Vojvodine iz Bačkog Gradišta nadoknadili su na gostovanju u Subotici. Pobedili su kraj Somborske kapije domaću Bački 1901 rezultatom 3:2 i sa osvojena tri boda ostali u gornjoj polovini tabele vojvođanskog „severa“.

– Zasluženo smo pobedili vrlo dobre Subotičane. Već u prvom poluvremenu smo najavili da želimo sva tri boda, ali nismo imali sreće. Propustili smo nekoliko izglednih prilika pred golom rivala, a napravili dve greške pred svojim i bili kažnjeni. Na odmor se otišlo sa 2:1 u korist domaćina. Gol za nas postigao je kapiten Pelengić. U nastavku smo igrali mnogo bolje i to je rezultiralo pobedom. Sikimić i Brkić su bili strelci nova dva gola za nas, što nam je donelo vrednu pobedu. Sada nas čeka okršaj sa Vrbašanima, koji su drugoplasirani, ali kako su igra na našem terenu mogli bismo da povežemo pobede i napravimo skok na tabeli, podstaknut pobedom u Subotici optimista je trener Vojvodine Lazar Dabižljević.

Među igračima koji su javno opomenuti u Subotici je i Dimitrije Ilić, pa njega neće biti, zbog nagomilavanja kartona, u sastavu Voše protiv OFK Vrbasa iduće nedelje.

Boje Vojvodine u Subotici je sledeći sastav: Šmit, Ilić (od 51. Korać), Marković, Dražić, branio Radosavljević, Brkić, Dabižljević, Pelengić (od 82. Selić), Božičić (od 51. Jović) Janković (od 82. Novaković), Lojović (od 63. Sikimić).

V. Jankov

Izvor: http://www.srbijasport.net

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 1 min

GRADIŠTANCI PRIJATNO IZNENADILI KRAJ SOMBORSKE KAPIJE

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”