Search
Close this search box.
380412239-1031207681415495-2483695250079536132-n
VREME ČITANJA: 1 min

BREJK ZA BEG SA DNA

POSLEDNJEPLASIRANI BORAC IZ ŠAJKAŠ GOSTUJE U PANČEVU

Borac (Šajkaš) je poražen od Novobanovčana i pred gostovanje Dinamu 1945 zauzima poslednje mesto u društvu srpskoligaša. Dekoncentrisanost u trenucima kada se lomio meč skupo ih je koštala, pa su fudbaleri Omladinca pesmom napustili Šajkaš – 0:1. Gol odluke postigao je Tomislav Todorović u 81. minutu, nakon niza neuspelih pokušaja domaćih.

– Ponovo smo poklekli kod kuće. Ponavljamo greške iz utakmice u utakmicu – kaže Paroški, desni bek Borca.

Sledi dvoboj u Pančevu, sa Dinamom 1945 u jutarnjem terminu (nedelja, 11.00)

– Bolje igramo na gostovanjima. Pobedu koju smo izvojevali bila je upravo na strani, i to protiv odlično plasiranog Slovena. Do kraja jeseni ostalo je još pet rundi i više nemamo izbora. Nalazimo se u teškoj situaciji, tabelu bolje da ne gledamo i jedini način da izađemo iz krize jesu tri boda protiv Dinama – ističe Paroški.

Statistika ni malo nije prijatna, Podgorelecovi puleni mrežu nisu zatresli neverovatnih 450 minuta. Jedan gol može sve da okrene, čega su svesni i u taboru Šajkašana.

– Liga je ujednačena, svako svakoga može da pobedi. Iznenadili smo u Borkovačkoj dolini, zašto ne bismo i Pančevce. Stvaramo šanse, ali nas neće gol. Verujem da će nam se vratiti u narednim kolima i da ćemo sa mnogo bolje pozicije na pauzu – rekao je Paroški.

Izvor: https://nsfudbal.com

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

BREJK ZA BEG SA DNA

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina