Search
Close this search box.
MLADOST-OMOLJICA
VREME ČITANJA: 1 min

SEDMA POBEDA MLADOSTI (OMOLJICA)

SRPSKA LIGA SVE BLIŽE

Na teškom gostovanju u Banatskom Karlovcu, Mladost iz Omoljice, lider Vojvođanske lige Istok, još jednom je potvrdila dobru i efikasnu igru i slavila (5:1). Tim Petra Divića prvi je na tabeli i ima dva boda više od Vojvodine 1928 i Jedinstva (Vlajkovac). Vladimir Lukić (28), počeo je da trenira u šestoj godini i ostao je u Mladosti. U Banatskom Karlovcu dva puta bio je strelac i doprineo visokoj pobedi.

– Iako smo bili bez nekolicine igrača, pokazali smo kvalitet i zasluženo osvojili tri boda. Nema euforije, idemo postepeno prema cilju – rekao je Lukić. -Mladost slavi 100 godina i želja je da se plasiramo u Srpsku ligu. Ušli smo u sjajnu seriju od sedam pobeda, stižu čestitke sa svih strana, ali moramo da ostanemo mirni i da ispunjavamo zadatke trenera Divića.

Do sada nije mnogo igrao, ali odnosom i borbenošću na treninzima ostavlja sjajan utisak.

– Posle povrede i operacije kolena trebalo mi je vremena da se vratim. To je ostavilo traga, ali gode pohvale saigrača na treninzima, očekujem još bolje igre. U nedelju na teren kraj Ponjavice stiže Jedinstvo (Vlajkovac). Bićemo jači za nekolicinu igrača i verujem da možemo do još jedne pobede i da se odmaknemo na pet bodova od Vlajkovčana. Gosti imaju dobar tim, ali pred našim navijačima pitaćemo se za sve – istakao je Lukić.

B.Stojkovski

Izvor: https://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”