Search
Close this search box.
670-11
VREME ČITANJA: 2 min

DAMIR DAKIĆ NOVI ŠEF STRUČNOG ŠTABA BEČEJA 1918

Nije dugo srpskoligaš sa Tise bio bez šefa stručnog štaba. Posle odlaska Zorana Levnaića u UAE, derbi protiv lidera Železničara sa klupe je vodio sportski direktor Miloš Andrić, a ove nedelje je postignut dogovor sa Damirom Dakićem o povratku na staro mesto.

– Brzo smo se dogovorili. Damir Dakić je naš prijatelj i po četvrti put nam priskače u pomoć kad smo u nevolji. Pošto je proletos vodio ekipu u dobroj meri je poznaje i neće ni njemu ni nama biti potreban period prilagođavanja. Odmah se uključio u rad i očekujemo da saradanja opet bude uspešna, rekao nam je sportski direktor Bečejaca Miloš Andrić.

Prvi put je Damir Dakić priskočio u pomoć kad je otišao Branko Savić, zatim Dušan Bajić, pa proletos Lazar Dabižljević.

– Bečej je dobra sredina i možda se letos ne bi ni rastajali, ali imao sam dosta obaveza i to je presudilo. Sada su neke od obaveza u autu i stvorili su se uslovi za novu saradnju. Dolazim, uglavnom, na poznato i potrebno je samo zasukati rukave. Rad i samo rad su jedini izlazak iz bilo kakve krize u sportu. Četvrtak će biti slobodan dan, a u subotu ćemo trenirati pre podne kako bi se adaptirali na vreme odigravanja utakmice u Novim Banovcima sa Omladincem u nedelju od 10 sati, veli novi-stari šef stručnog štaba Bečejaca Damir Dakić.

Mladi Vuk Vještica je isključenjem protiv Inđijaca sam sebe eliminisao za okršaj sa Omladincem, a na Bogdana Nonina se ne računa zbog povrede. Ohrabrenje je povratak golgetera Dejana Živkova, a otežavajuća okolnost što se Omladinac, posle mršavog starta, rezultatski vratio i u poslenjih šest utakmica izgubio samo od lidera Železničara, što im je omogućilo da se pozicioniraju u sredini tabele. Imajući sve to u vidu, Bečejce očekuje izuzetno teško gostovanje. Voljom žreba i u sledećem kolu će gostovati i to Borcu u Šajašu. Reklo bi se da Damir Dakić nije stigao u dobar čas ili, pak, jeste, ako se uknjižepozitivni rezultati.

V. Jankov

Izvor: http://www.srbijasport.net

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

DAMIR DAKIĆ NOVI ŠEF STRUČNOG ŠTABA BEČEJA 1918

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina