Search
Close this search box.
NAFTAGAS-ELEMIR
VREME ČITANJA: 1 min

ELEMIRCI UBEDLJIVI U ADORJANU, JAČI TIM ZA OFK BAČKU

NAFTAŠI UŠLI U SERIJU

Naftagas je savladao Tisu u Adorjanu i overio pobedu iz meča sa Kabelom. Golovima Marka Renića i Milana Vidića, Elemiri su došli do tri boda. devet bodova.

– Izgleda da nam Tisa leži – kaže Milenko Milaković, pomoćni trener u Naftagasu. – Proletos smo, identičnim rezultatom, upisali pobedu, bilo je tako i pre godinu dana, iz tri prvenstvena duela, osvojili smo devet bodova. Potvrdili smo da je forma na visokom nivou.

Naftaši, međutim, nikako da se kompletiraju.

– Zbog kartona nedostajali su golgeter Miloš Savanović i vezisti Aleksandar Panić i Zoran Švonja. U narednom meču svi imaju pravo igranja i to treba da nam omogući jaču borbu i treću pobedu u nizu. Nastojaćemo da nadvisimo i OFK Bačku.

Projektil Marka Renića, na početku meča, završio je iza leđa golmana Tise, u nastavku brzonogi Milan Vidić, udvostručio je prednost.

– Bili smo bolji i zaslužili pobedu – kaže Vidić. – Posle dobre akcije i šuta kapitena Nikole Grbića, odbijenu loptu smestio sam u mrežu. Nismo bili svi na broju, ali potvrdili smo da imamo kapacitet da se borimo za pobedu. U dobroj smo formi i protiv OFK Bačke, treba da overimo pobedu i minule rezultate.

B. C.

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

ELEMIRCI UBEDLJIVI U ADORJANU, JAČI TIM ZA OFK BAČKU

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina