Search
Close this search box.
tisa-adorjan-naftagas-elemir
VREME ČITANJA: 1 min

TISA – NAFTAGAS 1:2

SRPSKA LIGA „VOJVODINA“

TISA – NAFTAGAS 1:2 (0:1)

Adorjan – Stadion Tise. Gledala ca 200. Sudija: O. Mitrović (Ruma) 7. Strelci: Zolnajiću 63. za Tisu, a Renić u 4. i Vidić u 51. za Naftagas. Žuti kartoni: Viola (Tisa), Galin, Čigoja i Bačvanski (Naftagas).

TISA: Stajković 6,5, Kostić 6,5, Viola 6,5 (Cucić -) , Slavuljica 7, Juhik 6 (Krunc -), Mitrović 6,5, Tomić 6,5, Provči 6 (Lekaj -), Zolnajić 7, Ivandekić 6 (Šćepović -) , Mesaroš 6.

NAFTAGAS: Galin 7,5, Grbić 7, Bjelica 7, Stepanov 7 (Milivojev -), Vukoje 7, Samardžić 7, Vidić 7,5 (Lilić -), Bajić 7, Renić 7,5 (Markoski -), Čigoja 7, Bačvanski 7.

Igrač utakmice: Galin

Gosti iz Elemira iznenadili su u Adorjanu. Šok je usledio u četvrtom minutu kada je za vođstvo Naftagasa, akciju je projektilom sa 15 metara završio Marko Renić. Golman Vojin Stajković je uspeo samo da zakači loptu. Gosti su udvostručili prednost golom Milana Vidića, u naletu sa 12 metara pogodio je cilj. To kao da je trglo Tisu i krenula je u žešće napade pa je odbrana gostiju kapitulirala u 63. minutu. Korner je izveo Aleksandar Zolnajić, a zbog vetra na prvoj stativi prevarila je golmana koji je skrenuo u ugao. Tisa je do kraja silovito napadala, ali nije uspela da spase bar bod, jer je mladi golman gostiju Nikola Galin uspešnim odbranama uspeo da sačuva mrežu.

M. Mitrović

Izvor: www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina