Search
Close this search box.
sajt3-1200x675
VREME ČITANJA: 1 min

SVEČANO OTVOREN NOVI TEREN FUDBALSKOG KLUBA GSP POLET DORĆOL

Danas je delegacija Fudbalskog saveza Beograda, na čelu sa predsednikom Markom Zdravkovićem i generalnim sekretarom Milošem Mirkovićem, prisustvovala svečanom otvaranju novog terena fudbalskog kluba GSP Polet Dorćol.

Radi se o modernom terenu sa veštačkom podlogom koji je napravljen u saradnji Fudbalskog saveza Srbije, Fudbalskog saveza Beograda i Gradske opštine Stari grad.

Počasni udarac je izveo selektor Srbije Dragan Stojković, a svečanosti su prisustvovali predsednik opštine Stari grad Radoslav Marjanović, zamenik predsednika Aleksandar Todorović, predsednik Skupštine Dušan Petrić, članovi Veća opštine, predsednik Fudbalskog kluba „Dorćol –Polet“ Miodrag Mića Sovtić sa saradnicima, legendarni golman Stevan Stojanovic.

Predsednik FSB i član izvršnog odbora FSS, Marko Zdravković, je tom prilikom izjavio:

“Ovo je samo deo jednog velikog projekta, nastavak procesa infrastrukturne revolucije započete od strane Fudbalskog saveza Srbije, uz veliku pomoć države Srbije i lokalnih samouprava. Sve čestitke rukovodstvu našeg Saveza koje se trudi da obezbedi maksimalne uslove za razvoj fudbalskih talenata, budućih šampiona. Želeo bih da se zahvalim čelnicima Opštine Stari grad na uloženom naporu prilikom realizacije ovog projekta. ‘Polet Dorćol’ kao klub sa velikom tradicijom zaslužuje da organizaciju svih struktura podigne na viši nivo, a ovaj teren će im pomoći da privuku još veći broj dečaka i devojčica željnih fudbalske afirmacije.“ – rekao je prvi čovek beogradskog fudbala.

Izvor: fsb.org

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 1 min

SVEČANO OTVOREN NOVI TEREN FUDBALSKOG KLUBA GSP POLET DORĆOL

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE