Search
Close this search box.
Nemanja-Oljaca-RUSANDA-i-Denis-Stojkov-ZAK-1
VREME ČITANJA: 2 min

RUSANDA ŽELI POVRATAK NA POBEDNIČKI KOLOSEK

Fudbaleri Rusande koji su novajlije u Vojvođanskoj fudbalskoj ligi grupa „Istok „posle 8. kola zauzimaju 13. mesto sa svega 7 osvojenih bodova.

Melenčani imaju skor od 2 pobede, pet poraza i jednog remija uz gol razliku 12:16, a među prvim ekipama su koji su imali smenu trenera. Umesto trenera Vladimira Popova na klupu je seo iskusni as Jovo Simanić. Prvih 8 kola je prokomentarisao jedan od najboljih igrača Rusande Nemanja Oljača.

– Prošla je polovina jesenjeg dela prvenstva posle koje nismo plasirani na tabeli u skladu sa ambicijama kluba sa početka sezone. Nekoliko mečeva smo izgubili tako što smo primali golove u nadoknadi, pre svih prošle nedelje u Banatskom Karađorđevu i pre toka sa Poletom iz Idvora na svom stadionu. Kada se realno pogleda ni ujednoj utakmici nismo nadigrani, ali to nije i ne može biti opravdanje za loš skor na tabeli – kaže Oljača.

Oljača je je izneo i svoja očekivanja za nastavak šampionata.

– Očekujem da se konsolidujemo i vratimo na pobednički kolosek, i da prvi deo sezone završimo u središnjem delu tabele. Dobro radimo, odziv igrača na treninzima je dobar kao i atmosfera u ekipi, tako da očekujem bolje rezultate i mesto na tabeli u skladu sa ambicijama kluba – završio je Nemanja Oljača.

Rusanda prvu priliku za bolji rezultat ima već u subotu, kada u Melence stiže ekipa Crvene zvezde iz Ruskog Sela. Taj meč počinje u 15. časova.

Autor: Damir Petrović

Foto (FotoKlik): duel Nemanje Oljače iz FK Rusanda (beli dres) i Denisa Stojkova iz kikindskog ŽAK -a (žuti dres)

Dosadašnje utakmice FK Rusanda iz Melenaca možete pogledati klikom ovde: https://fsv.rs/fk-rusanda-melenci/

Izvor: fsvinfo.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”