Search
Close this search box.
670-1
VREME ČITANJA: 1 min

PREKRETNICA U TRCI ZA BODOVIMA

Vojvodina iz Bačkog Gradišta u naradnih pet utakmica je tri puta domaćin i u klubu veruju da je to prekretnica u njihovoj trci za bodovima. Uostalom, gde će sakupljati bodove, ako ne na svom terenu uz pomoć vernih navijača.

– Verujem da je minulo gostovanje u Bačkom Petrovcu bio samo loš dan, te da od nedelje kreće naša borba za što više bodova. Prvi u nizu rivala će nam biti Hercegovac iz Gajdobre, a već naredne nedelje stiže Bajša, potom gostujemo Bačkoj u Subotici, pa dočekujemo Vrbas i gostujemo u Đurđinu istoimenoj ekipi. Moramo pojačati voljni momenat i, bez obzira koliko će teško biti, kod kuće osvajati bodove, a u gostima ako „uštinemo“ koji bod to će biti suficit, prokomentarisao je mini ciklus od narednih pet kola trener Vojvodine Lazar Dabižljević. Za nedelju nam se vraćaju Dražić i Sikimić, a iz istog razlog nagomilavanja kartona izostaje Korać. Ostali su, nadam se, spremni da pruže maksimum i ako tako budu, bez obzira što je Hercegovac kvalitetan sastav, nadam se dobroj igri i pobedi, koja će zadovoljiti verne navijače.

Zanimljivo je da će nedeljnu utakmicu od 15 sati suditi banatake sudije. Glavni je Dejan Mijatović iz Žitišta, a asistiraće mu njegov sugrađanin Stefan Paunović i Zrenjaninac Miloš Markov, dok će funciju delegata FSV obavljati Slavko Zobenica iz Sombora

V. Jankov

Izvor: http://www.srbijasport.net

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”