Search
Close this search box.
532629-vrelosport6-f
VREME ČITANJA: 2 min

HVALA NAVIJAČIMA: I kada ne ide sve po planu, verna publika je uz svoj klub!

Bodovi nisu osvojeni, ali su u klubuzadovoljni jednom činjenicom.

Fudbalski klub Vrelo Sport iz Vrela osnovan je 2015. godine i od prvog dana kako se uključio u nacionalna takmičenja, beleži sjajne rezultate.

Iz godine u godinu crveno-beli su preskakali jedan, po jedan rang takmičenja, da bi prethodne takmičarske godine, nakon pet sezona u okviru Zone Kolubarsko-mačvanske, stigli i do zapadne grupe srpskoligaškog karavana.

Ovim rangom takmičenja niko se među crveno-belima ne zadovoljava, ali se pokazalo da je treći stepen srpskog klupskog fudbala, barem trenutno rang u kojem se ekipa iz Vrela ne može boriti za sam vrh tabele, ali svkako niko ne želi da vidi tim u borbi za opstanak.

I pored svega, navijači godinama unazad prepoznaju rad i ispunjavaju tribine stadiona u Vrelu. Tako je bilo i prethodnog vikenda kada je gostovala ekipa Sloge iz Požege. Gosti su kući otišli pevajući, zabeležili su trijumf minimalnim rezultatom 1:0, ali je rukovodstvo Vrelo Sporta uputilo zahvalnicu svojim navijačima koji su i ovoga puta bili uz svoj klub i ispunili tribine do poslednjeg mesta.

Verna publika je uvek uz svoj klub

Foto: FK Vrelo Sport

Trener Vrelo Sporta je po okončanju meča i pored poraza istakao zadovoljstvo:

– Kada dominirate protiv Sloge iz Požege gotovo čitavu utakmicu morate biti zadovoljni igrom.Ponosan sam na moje igrače!Čestitam ekipi Sloge na pobedi,takodje moram reći da je sudjenje bilo odlično osim u situaciji kada je poklonjen penal gostima.Hvala i ljudima na izuzetnoj poseti.

U narednoj takmičarskoj rundi ekipa Vrelo Sporta u subotu 7. oktobra sa početkom od 15 časova gostuje u Požarevcu ekipi Mladosg radnika 1926.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad