Search
Close this search box.
529968-basksindjelic-f
VREME ČITANJA: 2 min

REMI RAVAN PORAZU: Pobednika u duelu crno i crveno-belih nije bilo!

Podelom bodova niko ne može da bude zadovoljan.

U okviru 8. kola beogradske grupe srpskoligaškog karavana na Carevoj ćupriji, snage su odmerile ekipe od kojih se u aktuelnoj sezoni mnogo više očekivalo i za koje se smatralo da upravo navedeni meč može biti prekretnica u aktuelnoj takmičarskoj godini.

Duel između domaćeg BASK TEK-a i gostiju sa Vračara, ekipe Sinđelića, privukao je oko stotinak ljubitelja fudbala koji su bili razočarani onim što su videli u prvih 45 minuta igre, kada izveštači gotovo da ništa nisu mogli da upišu u svoje beležnice.

Međutim, uzbuđenja nisu izostala  nastavku susreta.

Već u drugom minutu domačin preko Petra Vučinića stiže do rezultatske prednosti, nakon čega momci u crveno-belim dresovima preuzimaju inicijativu.i u 65. minutu uspevaju da stignu do poravnanja nakon sjajnog udarca sa distance Davida Milisavljevića.

Rezultatski egal rasplamsao je borbu na terenu. Igrači se nisu štedeli, a usled navedenog, glavni sudija Marko Karanović je imao pune ruke posla i nakon izjednačujućeg pogotka Sinđelića čak pet puta se latio džepa pokazujući fudbalerima javne opomene.

Treba naglasiti da se fudbaler crno-belih Nemanja Vuković za manje od deset minuta igre, dva puta našao u beležnici glavnog sudije i od 82. minuta gomaćini su imali igrača manje na terenu, što gosti sa Vračara nisu uspeli da iskoriste.

NArednog vikenda ekipa BASK TEK-a gostuje Teleoptiku u “Zemunelu”, dok će Sinđelić pokušati da stigne do novih bodova na stadionu u Vojislava Ilića u duelu protiv PKB-a iz Padinske skele.

Izvor: Republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd