Search
Close this search box.
526894-zdravkoraukovic-f
VREME ČITANJA: 1 min

MORALNI ČIN: Nakon novog neuspeha, trener je podneo neopozivu ostavku – klub mora hitno da reaguje i pronađe novog šefa stručnog štaba!

Drugi uzastopni prvenstveni neuspeh uslovio je i odlazak sa trenerske klupe.

Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog prethodnog vikenda u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana, poraženi su na gostovanju u Inđiji od ekipe Železničara sa ubedljivih 0:4 i u derbi donjeg dela tabele protiv Omladinca iz Novih Banovaca ušli su sa imperativom pobede.

Međutim, gosti su u samom finišu susreta stigli do trijumfa kojim su zabeležili treći uzastopni prvenstveni trijumf kojim je zrenjaninski srpskoligaš skliznuo na 13. poziciju i najavio da će i u aktuelnoj takmičarskoj godini strepeni za očuvanje statusa.

Golove za ekipu Omladinca postigli su Stanimirović u 73. minutu kada se najbolje snašao u šesnaestercu domaćina nakon udarca sa distance Stanisavljevića i Dobrijević sedam minuta kasnije iskoristivši katastrofalnu grešku čuvara mreže zrenjaninskog kluba Ranđelovića.

Nakon navedenog meča trener zrenjaninskog kluba Zdravko Rauković je podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba, a rukovodstvo Radničkog mu se zahvalilo na svemu što je učinio za sportski kolektiv iz grada na obalama Begeja, posebno naglasivši njgovu ulogu u zahtevnim danima klupske tranzicije koji su usledili nakon prethodne, neuspešne sezone.

Odlaskom Raukovića sa trenerske klupe klub će morati pod hitno da pronađe njegovu zamenu s obzirom da će Radnički već narednog vikenda gostovati ekipi Bečeja 1918.

Izvor: Republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

MORALNI ČIN: Nakon novog neuspeha, trener je podneo neopozivu ostavku – klub mora hitno da reaguje i pronađe novog šefa stručnog štaba!

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina