Search
Close this search box.
donjisrem-zvezda
VREME ČITANJA: 2 min

NAKON VIŠE OD JEDNE DECENIJE: Iskusni fudbaler ponovo u klubu svoje mladosti – zajedno će ispisati nove stranice istorije!

Došlo je vreme da iskusni fudbaler ponovo obuče opremu plavo-belih boja.

Fudbaleri Tekstilca iz Odžaka, nakon sedam odigranih mečeva u okviru ovosezonske Prve lige Srbije, sa skorom od tri pobede, isto toliko remija i jednog poraza i ukupno 12 osvojenih bodova, trenutno zauzimaju treću poziciju na tabeli i svakako se mogu smatrati najprijatnijim iznenađenjem prvoligaškog karavana.

Ostaje da se vidi gde su krajnji dometi plavo-belih u takmičarskoj 2023/24 godini, ali se slobodno može reći da ekipa iz Odžaka u nastavak takmičenja ulazi osetno pojačana.

Naime, nakon više od 12 godina u redove kluba se vraća iskusni defanzivni vezni fudbaler Lazar Čordašić.

Reč je o tridesetpetogodišnjem fudbaleru koju među plavo-bele stiže iz islandskog Hvota, a koji je tokom dosadašnje karijere već dva puta nosio opremu Tekstilca, da bi pre sedam i po godina bio i član drugog kluba iz grada na zapadu severne srpske pokrajine, ekipe OFK Odžaka.

– Lazar Čordašić:

Datum rođenja: 21. januar 1988. godine

Mesto rođenja: Osijek

Pozicija u timu: defanzivni vezni fudbaler

Igračka karijera: Mladost (Apatin), Tekstilac (Odžaci), BSK Borča (Beograd), Donji Srem (Pećinci), Inđija (Inđija), Proleter (Novi Sad), OFK Odžaci, Radnički (Pirot), TSC (Bačka Topola), Dinamo 1945 (Pančevo), Fjardabig (Island), IMT (Novi Beograd), Agir (Island), Tisa (Adorjan), OFK Bačka (Bačka Palanka), Hvot (Island)

Kada je reč o narednoj 8. takmičarskoj rundi u okviru drugog stepena srpskog klupskog fudbala, Tekstilac na svom stadionu u Odžacima, u derbiju navedene takmičarske runde, dočekuje RFK Grafičar.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

NAKON VIŠE OD JEDNE DECENIJE: Iskusni fudbaler ponovo u klubu svoje mladosti – zajedno će ispisati nove stranice istorije!

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE