Search
Close this search box.
Screenshot-20230918-215902-edit-87067937783265
VREME ČITANJA: 1 min

Železničar sam na vrhu

Odigrano je 6. kolo Srpske lige Vojvodina.

U proteklom kolu SLV postignuto je 23 gola. Na 8 odigranih mečeva to daje prosek od skoro 3 gola po utakmici. Njaviše golova je viđeno u Bečeju čak 9. Domaćin je nakon velike borbe i goleade savladao Tisu iz Adorjana sa 5:4. Železničar je u Inđiji bio ubedljiv protiv Radničkog sa 4:0. Inđijci su prvi na tabeli, dok Zrenjaninci nastavljaju sa promenljvim igrama.

Hajduk je na domaćem terenu u Kuli neočekivano poražen od Dinama iz Pančeva sa 1:0. Ovom pobedom su gosti stigli do trećeg mesta na samo bod zaostatka za liderom. U Staroj Pazovi Jedinstvo i Kabel su podelili bodove 1:1. Domaćin je do boda stigao u poslednjim trenucima meča. Omladinac je zabeležio drugu uzastopnu pobedu. U derbiju začelja savladao je OFK Bačku iz Bačke Palanke sa 1:0. Gosti su ostali prikovani za dno.

Naftagas je ponovo razočarao. U Elemiru nije uspeo da pobedi ekipu Podunavca. Gosti su vodili, ali su domaći uspeli da dođu do egala 1:1. Nakon prve pobede u prvenstvu u prošlom kolu i to u gostima Borac je poražen u Šajkašu. Prvi Maj je odneo bodove za Rumu pobedom od 2:0. Drugi tim iz Rume Sloven je takođe sa 2:0, ali kod kuće savladao OFK Kikindu. Nakon tri startne pobede, ovo je treći uzastopni poraz tima sa severa Banata.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Železničar sam na vrhu

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina