Search
Close this search box.
Screenshot-20230916-234715-edit-39668459127978
VREME ČITANJA: 2 min

Pazovčanima bod u finišu

Jedinstvo (Stara Pazova) – Kabel (Novi Sad) 1:1

Stadion: FK Jedinstvo u Staroj Pazovi, gledalaca: 200, strelci: 0:1 Apostolovski 14.minut, 1:1 Bulat 90+1.minut, sudija: Mario Bogićević, pomoćnici: Đorđe Stanojčev i Stefan Koldžev, žuti kartoni: Bulat (Jedinstvo), Marjanović, Soković, Serdar, Apostolovski (Kabel).

Jedinstvo: Jevtić, Bulat, Malidžan (Uremović), Gavrilović, Bobar, Knežević, Matović, Trivunović (Bogićević), Igrač, Piplica (Mrđa), Nakijevski (Kojić).

Kabel: Bogunović, Trninić, Marjanović, Batos, Soković, Novaković (Vujošević), Serdar, Petrović, Apostolovski (Kudrić), Milisavljević (Glišović), Jelić.

Dobra fudbalska predstava u Staroj Pazovi gde je domaćin u finišu stigao do boda. U prvom poluvremenu bolji su bili Novosađani i zasluženo došli do prednosti. Apostolovski je dobio dobru loptu po levoj strani, ušao u kazneneni prostor Jedinstva, iskoristio indolentnost odbarne domaćih i savladao Jevtića 0:1. Imali su gosti još par prilika posle prekida kao u 18.minutu kada je Jelić tukao glavom zamalo pored gola. Pokušao je i kapiten Kabela Slobodan Novaković u dva navrata, u 32. i 33. minutu, no nije bilo pogotka. Domaćin je pripretio početkom meča preko Malidžana i Piplice, kao i u finišu prvog dela preko Bulata. Ipak na odmor se otišlo rezultatom Jedinstvo 0, Kabel 1.

Nastavak je doneo manje prilika i nervozniju igru. Mogli su gosti preko Sokovića u 77.minutu da reše sve dileme, ali je visoki napadač pogodio spoljni deo stative. Finiš utakmice je pripao Pazovčanima. U 90.minutu korner sa leve strane je izveo Gavrilović, stvorila se gužva u kaznenom prostoru tima iz Novog Sada, najbolje se snašao štoper domaćih Marko Bulat i udarcem po zemlji poslao loptu u mrežu 1:1. Jedinstvo umalo da dođe i do sva tri boda. Duboko u nadohnadi Uremović je bio u kontri, izašao sam na golmana Bogunovića i iz izgledne pozicije šutirao pored gola. Na kraju je ostalo 1:1.

U narednom 7. kolu Kabel u derbiju dočekuje Hajduk iz Kule, dok će Jedinstvo u goste ekipi Tise u Adorjan.  

Foto: FK Jedinstvo

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Pazovčanima bod u finišu

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina