Search
Close this search box.
1694812246584
VREME ČITANJA: 1 min

Zrenjaninci u Inđiji

Za vikend se igra 6. kolo Srpske lige Vojvodina.

Ovog vikenda nas očekuju zanimljivi dueli. U subotu se igra 6 mečeva, dok će se u nedelju odigrati 2 utakmice. Svih 6 utakmica subotnjeg programa se igra od 16 časova.

Železničar u Inđiji dočekuje zrenjaninski Radnički. Oba tima su u dobrom ritmu i formi pa se očekuje zanimljiva utakmica. Bečej će ugostiti Tisu iz Adorjana. I jedni i drugi su poraženi u prethodnom kolu. U Staroj Pazovi igraju Jedinstvo i Kabel. Novosađani su trenutno vodeća ekipa lige. Ovaj meč možete pratiti na You Tube kanalu MerkurXTipa.

Hajduk će u Kuli biti domaćin Dinamu iz Pančeva. Blaga prednost je na strani Kuljana. Naftagas u Elemiru osokoljen pobedom u Kikindi juri trijumf protiv neugodnog gosta, Podunavca iz Belegiša. U prošlom kolu duel Slovena i OFK Kikinde bio bi derbi kola, ovako je samo jedan od zanimljivijih mečeva.

Borac nakon prve pobede u prvenstvu, traži i drugu. U Šajkaš dolazi Prvi Maj iz Rume. Utakmica se igra od 16 časova. U prepodnevnom nedeljnom terminu od 11 sati u Novim Banovcima je derbi začelja između domaćeg Omladinca i Bačke iz Bačke Palanke.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Zrenjaninci u Inđiji

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina