Search
Close this search box.
1694806129190
VREME ČITANJA: 1 min

Bez duela vodećih

Loznica domaćin Mladom Radniku.

Za vikend se igra 5. kolo Srpske lige Zapad. Ovo kolo donosi relativno lake utakmice za vodeće klubove. Naravno često to na smom terenu izgleda potpuno drugačije. U subotu se igra 6 utakmica, dok je za nedelju predviđeno da budu odigrana 2 meča. Svih 8 susreta će se igrati sa početkom od 16 časova.

Loznica će u Klupcima u možda i najzanimljivijem duelu ugostiti Mladi Radnik iz Požarevca. Borac je na svom terenu u Čačku apsolutni favorit protiv ekipe OFK Mihajlovca. Zlatibor traži pobedom iskupljenje za poraz u prošlom kolu. Videćemo može li Polet iz Ljubića da ostane neporažen na Švajcariji.

Jošanica u Novom Pazaru je domaćin Budućnosti iz Valjeva . Gosti su bolje plasirani pa se očekuje dobar meč. U Zablaću Omladinac igra protiv Takova. Tim iz Gornjeg Milanovca je barem na papiru iskusniji što se tiče takmičenja u ovom rangu. Tutin dočekuje Slogu iz Požege. Oba tima žele sva 3 boda.

U nedelju u Vrelu igraju novajlije domaće Vrelo Sport i Sloga iz Petrovca na Mlavi. Fap iz Priboja gostuje u Zablaću ekipi Reala i sve osim pobede bio bi neuspeh za goste. Domaćini žele da uzmu sklap jednom od favorita, mada se igra na neutralnom terenu zbog suspenzije stadiona u Podunavcima.

Foto: FK Loznica

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad