Search
Close this search box.
1694551748289
VREME ČITANJA: 1 min

Borac siguran na vrhu

Odigrani su mečevi 4. kola Srpske lige Zapad.

U proteklom kolu postignuto je 23 gola, što čini prosek od skoro 3 pogotka po meču. Domaćini su zabeležili 4 pobede, gosti 3, dok je 1 susret završen bez pobednika.

Lider Borac je zabeležio novu pobedu ovoga puta na teškom gostovanju u Petrovcu na Mlavi. Savladana je domaća Sloga sa 3:2. Čačani su prvi na tabeli sa maksimalnim učinkom. Fap je u Priboju bio siguran protiv Jošanice rezultatom 3:1. Tim iz Priboja je prvi pratilac Čačana.

U jednom od derbija Budućnost Krušik je u Valjevu pobedila Zlatibor sa 1:0. Loznica je iznenađujuće ubedljivo u Požegi pobedila domaću Slogu sa 3:0 i sa pravom pokazala da ima visoke ambicije. Mladi radnik je u Požarevcu u zanimljvom duelu bio bolji od Reala iz Podunavaca sa 3:2. Gosti su ostali pri dnu tabele.

Polet je u Ljubiću neočekivano poražen od Omladinca iz Zablaća sa 2:0. OFK Mihajlovac je zabeležio vrednu pobedu na domaćem terenu protiv ekipe Tutina od 2:1. Jedini nerešen rezultat viđen je u Gornjem Milanovcu gde su Takovo i Vrelo Sport igrali bez golova 0:0.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad