Search
Close this search box.
1694448366094
VREME ČITANJA: 1 min

Gužva na vrhu

Čak 5 pobeda gostujućih ekipa.

Tokom vikenda je odigrano 5. kolo Srpske lige Vojvodina. Karakteristika ovog kola je čak 5 pobeda gostujućih timova. Tri prvoplasirana tima imaju po 10 bodova, dok onda sledi grupa  od 5 ekipa sa 9 osvojenih bodova.

Sloven je u Rumi poražen od Borca iz Šajkaša sa 2:0. Ovo je bila prva pobeda gostiju u ovom prvenstvu. U banatskom derbiju OFK Kikinda je kod kuće poražena od Naftagasa iz Elemira rezulatom 1:0. Nakon 3 vezane pobede, ovo je drugi uzastopni poraz Kikinđana. Do prve pobede i prvih bodova stigao je Omladinac iz Novih Banovaca. Na gostovanju u Adorjanu pobeđena je domaća Tisa sa 1:0.

Hajduk iz Kule je slavio u Belegišu. U meču sa dosta golova Kuljani su pobedili ekipu Belegiša sa 4:2. OFK Bačka je doživela novi poraz na domaćem terenu. Novajlija Železničar iz Inđije je pobedio domaćina rezultatom 1:0. Domaćin je poslednji na tabeli sa 2 boda, dok su Inđijci u grupi vodećih timova sa 10 bodova.

Čast domaćina su spasili Kabel, Dinamo i Radnički. Pančevci su na domaćem terenu bili bolji od Jedinstva iz Stare Pazove sa 1:0. Kabel je bio ubedljiv u Novom Sadu protiv Bečeja. Slavio je sigurnu pobedu od 3:0. Prvi maj iz Rume je na poluvremenu u Zrenjaninu vodio sa 1:0. Ipak u nastavku odlična igra Radničkog, preokret i pobeda od 3:2.

U ovom kolu je postignuto 20 golova, što je u proseku 2,5 pogodaka po meču. Nije bilo nerešenih rezultata, kao ni utakmice bez ijednog gola.  

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Gužva na vrhu

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina