Search
Close this search box.
1694377343044
VREME ČITANJA: 1 min

Brzi voz do pobede

Dinamo (Pančevo) – Jedinstvo (Stara Pazova) 1:0

Stadion: FK Dinamo u Pančevu, gledalaca: 200, strelac: 1:0 Brkić 63.minut, sudija: Nemanja Kampić, pomoćnici: Marko Grujić i Dunja Vukčević, žuti kartoni: Klještan, Brkić, Lakić-Pešić, Đošić (Dinamo), Igrač (Jedinstvo).

Dinamo: Tasić, Klještan, Lunc, Nikolić, Delić, Čižik, Brkić (Bogdanović), Petrović (Đošić), Marković, Lakić-Pešić, Jonaš (Kolocka).

Jedinstvo: Jevtić, Knežević (Uremović), Bulat, Malidžan (Stanimirović), Nakijevski, Gavrilović, Matović, Trivunović (Bogićević), Mirčetić, Igrač (Mrđa), Bobar.

Fudbaleri Dinama su opravdali ulogu favorita i u 5. kolu Srpske lige Vojvodina zabeležili treću prvenstvenu pobedu. Imali su Pančevci nekoliko pokušaja u prvom delu, a najbliži golu su bili u 20.minutu. Dosuđen je slobodan udarac za domaće, kratko su kombinovali Klještan i Brkić, a udarac ovog drugog sa 20 metara završio je na stativi. Na odmor se otišlo bez golova 0:0.

Nastavak je doneo sličnu igru. Terensku inicijativu je Dinamo krunisao u 63.minutu. Aut sa leve strane je izveo Klještan, Jonaš je napravio blok Brkiću koji je ušao u kazneni prostor par koraka i šutirao u bliži ugao gola gostiju 1:0.

Što se tiče igre ekipe Jedinstva bilo je puno problema. U polju je nekako i izgledalo, ali završnica i šanse su izostale. Ukoliko nastave ovako Pazovčanima sledi borba za opstanak.

U narednom 6. kolu Dinamo gostuje Hajduku u Kuli, dok će Jedinstvo u Staroj Pazovi dočekati Kabel iz Novog Sada.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Brzi voz do pobede

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina