Search
Close this search box.
1694122022962
VREME ČITANJA: 1 min

Zemunci za petu recku

Lider juri petu pobedu.

Peto kolo Srpske lige Beograd biće igrano u naredna četiri dana. U petak se igraju dve utakmice i obe počinju od 16 časova. Brodarac će probati da dođe do prvih bodova u ovom prvenstvu i to protiv ekipe Rada koja je takođe slabo startovala. Studentski grad je domaćin Prvoj iskri iz Bariča u duelu dva tima koji imaju po četiri boda.

Subota donosi još dva meča oba u matine terminu. Sinđelić u 10 časova dočekuje Budućnost iz Dobanovaca, dok će sat vremena kasnije u Zemunelu Teleoptik biti favorit protiv ekipe Torlaka iz Kumodraža.

U nedelju se igraju tri utakmice i sve počinju od 16 časova. Zemun lider na tabeli  jedini sa maksimalnim učinkom je veliki favorit protiv BASK-a. Zanimljiv duel nas očekuje u Padinskoj Skeli  gde PKB dočekuje Jedinstvo iz Surčina. Radnički će u Obrenovcu ugostiti Ušće Novi Beograd. To je meč dva tima iz gornjeg dela tabele.

Poslednji duel 5. kola SLB biće odigran u ponedeljak. Podno Kalemegdana GSP Polet Dorćol je domaćin odličnoj ekipi Zvezdare sa početkom od 16 sati.

Foto: FK Zemun

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 1 min

Zemunci za petu recku

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE