Search
Close this search box.
1693844355370
VREME ČITANJA: 1 min

Zemun maksimalan, Brodarac bez bodova

Odigrano je 4. kolo Srpske lige Beograd.

U ovom kolu postignuto je 25 golova na 8 utakmica, što daje prosek od 3,12 golova po meču. Odigrana su i dva derbija gde su se sastali timovi sa sve 3 pobede u prva 3 kola. Još u petak Zemun je u gostima pobedio Ušće Novi Beograd sa 2:1 i ostao jedina ekipa sa svim pobedama. U drugom derbiju na Bulbulderu Zvezdara i Teleoptik su igrali nerešeno 1:1. Brodarac je doživeo i četvrti poraz pošto je u Surčinu poražen od domačeg Jedinstva sa 2:1.

Rad je na domaćem terenu izgubio od GSP Polet Dorćola sa 3:1. Građevinarima je to treći poraz u prvenstvu, dok su gosti došli do druge vezane pobede. Torlak je savladao Sinđelić sa 2:1 i učvrstio se u sredini tabele. Kraj Careve ćuprije BASK je poražen od PKB-a iz Padinske Skele rezultatom 3:1. BASK je ostao na pretposlednjem mestu, dok je ovo prva pobeda tima iz Padinske Skele.

U Dobanovcima domaća Budućnost je savladala Studentski grd sa 2:1 i upisala prvi trijumf. Studentima je ovo drugi poraz. Komšijski derbi je pripao Radničkom. Obrenovčani su u Bariču bili bolji od domaće Prve iskre sa 2:1.

Foto: H.D.V.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 1 min

Zemun maksimalan, Brodarac bez bodova

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE