Search
Close this search box.
1693858313745
VREME ČITANJA: 1 min

Porazi vodećeg dvojca

Nema više neporaženih u SLV.

Za vikend je odigrano 4. kolo Srpske lige Vojvodina. Postignuto je 15 golova na 8 mečeva, što je u proseku nešto manje od 2 pogotka po susretu. Na 2 utakmice uopšte nije bilo golova.

Dva vodeća tima doživela su poraze. Hajduk je u Kuli pobedio OFK Kikindu sa 2:1 uz fenomalan pogodak direktno iz kornera Jordana Jovanovića. Tisa iz Adorjana je izgubila u Inđiji od ekipe Železničara pogotkom primljenim u nadohnadi vremena.

Kiks vodećih timova su iskoristili Sloven i Podunavac. Rumljani su u Elemiru pobedili ekipu Naftagasa sa 2:0. Elemirci su jedno od najneprijatnijih iznenađenja sezone. U gostima je slavio i Podunavac, pobedivši Jedinstvo u Staroj Pazovi sa 2:0. Sada 4 ekipe na vrhu tabele imaju po 9 bodova.

Bečej je sigurnom igrom kod kuće pobedio Dinamo iz Pančeva sa 3:1. Oba tima imaju po 2 pobede i 2 poraza. Omladinac je jedini bez bodova. Ubedljivo je u Novim Banovcima poražen od Kabela iz Novog Sada sa 3:0.

Kao što smo na početku napisali golova nije bilo na 2 susreta. U Šajkašu Borac je igrao 0:0 protiv ekipe Radničkog iz Zrenjanina. Gosti su na dva vezana gostovanja osvojili 4 boda. Prvi Maj u Rumi nije uspeo da svalada OFK Bačku, nije bilo ni golova pa je ostalo 0:0.

Foto: FK Železničar Inđija

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Porazi vodećeg dvojca

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina