Search
Close this search box.
1693597820787
VREME ČITANJA: 1 min

Svi u Čajetinu

Za vikend se igra 3. kolo Srpske lige Zapad.

Sedam mečeva ovog kola biće odigrano u subotu, dok će jedan duel biti na programu u nedelju. Sve utakmice se igraju u terminu od 16 časova i 30 minuta.

Derbi kola je u Čajetini gde trećeplasirani Zlatibor dočekuje vodeći Fap iz Priboja. To je duel dve od tri ekipe sa maksimalnim učinkom u dosadašnjem delu prvenstva. Borac u Čačku dočekuje Takovo iz Gornjeg Milanovca i juri treću pobedu za opstanak na vrhu.

Budućnost Krušik je u Valjevu domaćin Poletu iz Ljubića. Blaga prednost je na strani domaćina. Jošanica će u Novom Pazaru ugostiti Mladi radnik iz Požarevca. Domaći tim je bolje počeo takmičenje i prednost je na njegovoj strani.

Tutin i Sloga iz Petrovca na Mlavi bi trebalo u Tutinu da odigraju jednu zanimljivu i neizvesnu utakmicu. Loznica je na domaćem terenu apsolutni gvorit protiv ekipe OFK Mihajlovca. Duel dva tima iz sredine tabele je u Podunavcima gde se sastaju domaći Real i Sloga iz Požege.

U nedelju se igra poslednja utakmica ovog kola. Vrelo Sport će dočekati Omladinac iz Zablaća. To je meč dve ekipe koje su novajlije u ovoj ligi.

Foto: FK Fap

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad