Search
Close this search box.
1693510251976
VREME ČITANJA: 1 min

Kikinđani u Kuli

Za vikend se igra 4. kolo Srpske lige Vojvodina.

Takmičenje u SLV se polako zahuktava. Predstojećeg vikenda se igraju mečevi četvrtog kola. Šest utakmica će biti odigrano u subotu, a 2 u nedelju. Svih 6 subotnjih susreta će biti odigrano u terminu od 16:30.

Najzanimljiviji duel se igra u Kuli gde kvalitetna ekipa Hajduka dočekuje jedan od dva vodeća tima OFK Kikindu. Naftagas u Elemiru nakon prve pobede u prošlom kolu juri drugi uzastopni trijumf na domaćem terenu, protivnik je Sloven iz Rume. Prvi Maj je na domaćem terenu u Rumi favorit protiv ekipe OFK Bačke iz Bačke Palanke.

Bečej na stadionu pored Tise nakon 2 uzastopna poraza u prvenstvu dočekuje Dinamo iz Pančeva koji ima 2 vezane pobede. U Staroj Pazovi Jedinstvo će ugostiti Podunavac iz Belegiša. Izuzetno zanimljivo će biti u Inđiji gde će Železničar dočekati lidera Tisu iz Adorjana.

U nedelju se prvi meč igra u matine terminu od 11 sati. Omladinac u Novim Banovcima juri prve bodove protiv ekipe Kabela iz Novog Sada. Popodnevni termin od 16 časova i 30 minuta je rezervisan za meč u Šajkašu. Nakon poraza u Elemiru Borac igra protiv Radničkog iz Zrenjanina. Zrenjaninci su u prošlom kolu zabeležili prvu pobedu.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Kikinđani u Kuli

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina