Search
Close this search box.
1692634757159
VREME ČITANJA: 1 min

Dupli derbi neporaženih

U ovom kolu očekuje nas dva derbija vodećih ekipa.

Četvrto kolo Srpske lige Beograd ponovo će se odigrati u tri dana. Karakteristika ovog kola su dueli prve 4 ekipe na tabeli sa maksimalnim učinkom do sada.

U petak će se odigrati 3 utakmice. Već od 10 časova se sastaju Ušće Novi Beograd i Zemun. To je duel trećeplasirane ekipe i lidera na tabeli. Blaga prednost je svakako na strani Zemunaca. Popodnevni termin od 16:30 rezervisan je za meč između BASK-a i PKB-a. To je derbi začelja. Pola sata kasnije Torlak će ugostiti Sinđelić u još jednom susretu ekipa iz donjeg dela tabele.

Za subotu su predviđena 4 duela. Prepodnevni termin od 11 sati donosi komšijski derbi u Bariču. Prva iskra će dočekati Radnički iz Obrenovca. Još 3 utakmice će se odigrati od 16 časova i 30 minuta. Na Bulbulderu igraju Zvezdara i Teleoptik. Još jedan derbi, duel dva tima sa sve 3 pobede u dosadašnjem delu sezone. Banjica je mesto utakmice između Rada i GSP Polet Dorćola. Oba tima imaju isti učinak od po jedne pobede. Budućnost je slabo startovala pa će u Dobanovcima tražiti iskupljenje protiv dobrog tima Studentskog  grada.

Poslednjeg dana vikenda u nedelju će biti odigran samo jedan susret. Od 16 i 30 u Surčinu Jedinstvo dočekuje poslednjeplasirani Brodarac.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 1 min

Dupli derbi neporaženih

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE