Search
Close this search box.
1693257018422
VREME ČITANJA: 1 min

Četvorka sa maksimalnim učinkom

Treće kolo Srpske lige Beograd donelo je dosta dobrog fudbala.

U proteklom kolu postignuto je 23 gola, što je skoro 3 pogotka u proseku po meču. Videli smo 4 pobede domaćih, 2 gostiju i 2 utakmice bez pobednika. Vodeća 4 tima i dalje imaju sve pobede.

Lider Zemun je kod kuće očekivano pobedio Prvu iskru iz Bariča sa 3:1. U derbi susretu u Zemunelu odlična utakmica, Teleoptik je sa 3:2 savladao Rad. Minimalac Zvezdare od 1:0 u gostima protiv Sinđelića dovoljan je bio za treću pobedu tima sa Bulbuldera. Najprijatnije iznenađenje sezone za sad je Ušće Novi Beograd. Treća pobeda ovog tima i to u Padinskoj Skeli protiv PKB-a sa 3:1.

Na Dorćolu GSP Polet je bio ubedljiv protiv ekipe Brodarca sa 4:0. To je prva pobeda povratnika u SLB u ovom prvenstvu, dok su gosti zakucani na poslednjem mestu jedini bez bodova. Radnički je stigao do prve pobede pošto je u Obrenovcu bio bolji od Budućnosti iz Dobanovaca sa 1:0. Dobanovčani su ostali na jednom osvojenom bodu.

Dva remija su završena istovetnim rezultatom 1:1. Bodove su podelili BASK i Jedinstvo iz Surčina, kao i Studentski grad i Torlak.

Foto: H. D. V.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 1 min

Četvorka sa maksimalnim učinkom

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE