Search
Close this search box.
1692374799521
VREME ČITANJA: 1 min

Najava trke utroje

Odigrano je drugo kolo Srpske lige Zapad.

U 2. kolu SLZ na 8 utakmica je postinuto 16 golova, dakle tačno 2 pogotka po meču. Domaćini su zabeležili 4 pobede, gosti 3, dok je 1 susret završen nerešenim rezultatom. Svega 3 tima imaju maksimalan učinak, pa se čini da će Borac, Fap i Zlatibor voditi trku za prvo mesto. Naravno nije ovo ništa konačno, tek je start prvenstva, pa je do kraja svašta moguće.

U Priboju Fap je opravdao ulogu favorita i ubedljivo savladao Budućnost Krušik iz Valjeva sa 3:0. Borac je u komšiluku u Zablaću teškom mukom savladao domaći Omladinac sa 1:0. Zlatibor je na gostovanju u Požarevcu pobedio domaći Mladi radnik sa 2:0. Zanimljivo da 3 prvoplasirane ekipe još nisu primile ni jedan gol.

Sloga je u Petrovcu na Mlavi igrala nerešeno 1:1 sa ekipom Loznice. Po bod za oba tima i ostanak u gornjem delu tabele. Polet je u Ljubiću minimalcem od 1:0 savladao Vrelo Sport.

OFK Mihajlovac je neočekivano visokim rezulatom na domaćem terenu poražen od ekipe Reala iz Podunavaca sa 3:0. Mihajlovčani uz ekipu iz Vrela jedini nemaju osvojen ni jedan bod. U Gornjem Milanovcu Takovo je stiglo do prve pobede. Savladana je ekipa Tutina sa 1:0. Sloga je u Požegi u zanimljivom meču pobedila Jošanicu sa 2:1.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad