Search
Close this search box.
1692995760182
VREME ČITANJA: 1 min

Elemirci domaćini Borcu

Sledi nam treće kolo SLV.

Mečevi 3. kola Srpske lige Vojvodina se igraju oba dana predstojćeg vikenda. Po 4 utakmice biće odigrane i u subotu i u nedelju. Sva 4 subotnja meča se igraju od 16 časova i 30 minuta.

Derbi je u Elemiru gde domaći Naftagas dočekuje Borac iz Šajkaša. Iako to trenutni položaj na tabeli ne govori radi se o dve izuzetno kvalitetne ekipe. Ovaj meč možete pratiti na You Tube kanalu MerkurXTipa. Sloven će u Rumi ugostiti izuetno dobru ekipu Hajduka iz Kule. OFK Kikinda jedna od ekipa sa maksimalnim učinkom će pokušati da nastavi pobednički niz. Kikinđani su domaćini Jedinstvu iz Stare Pazove. U Bačkoj Palanci OFK Bačka igra protiv pojačanog Radničkog iz Zrenjanina. Zrenjaninci u prva 2 kola nisu osvojili ni bod.

U nedelju se igra druga polovina ovog kola. Kabel će u Novom Sadu u 10 časova dočekati Železničar iz Inđije. Matine termin od 11 časova u Pančevu je mesto duela Dinama i Omladinca iz Starih Banovaca. Popodnevni termin od 16:30 je rezervisan za još 2 utakmice. Dve vodeće ekipe Tisa i Prvi Maj iz Rume u Adorjanu će probati da stignu do treče pobede. . Podunavac u Belegišu je domaćin Bečeju.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Elemirci domaćini Borcu

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina