Search
Close this search box.
1692738702091
VREME ČITANJA: 1 min

ŽAK bolji BAK-a, Vojvodina sigurna u Perlezu

Odigrani mečevi drugog kola Vojvođanske lige „Istok“.

Na 8 utakmica je postignuto čak 26 golova. To je dalo prosek od preko 3 postignuta gola po susretu. Maksimalan učinak imaju 2 ekipe ŽAK i Vojvodina. U Beloj Crkvi BAK je poražen od ŽAK-a iz Kikinde sa 2:0. Pobedom su gosti ostali na prvom mestu. Vojvodina je u Perlezu bila bolja od Mladosti iz Omoljice sa 2:0 i na tabeli se odmah smestila uz Kikinđane sa istim brojem bodova i istom gol razlikom.

OFK Begej je u Žitištu pobedio Radnički iz Kovina rezultatom 2:0. Zanimljiv duel je odigran u Melencima između Rusande i Kozare iz Banatskog Velikog Sela. Konačan rezultat je bio 2:2. Komšijski derbi u Banatskom Karađorđevu takođe nije imao pobednika. Jedinstvo i Budućnost iz Srpske Crnje su igrali nerešeno 2:2.

U Ruskom Selu Crvena zvezda je bila bolja od Jedinstva iz Vlajkovca sa 2:1. Sloboda je u Novim Kozarcima neprijatno iznenadila svoje navijače pošto je poražena od Proletera iz Banatskih Karlovaca sa 3:1. Najubedljiviju pobedu u kolu je ostvario Borac. Kod kuće u Starčevu sa 4:1 je pobeđen Polet iz Idvora.

Foto: D. P.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”