Search
Close this search box.
1692632561943
VREME ČITANJA: 1 min

Tri ekipe sa maksimalnim učinkom

Odigrano je 2. kolo Srpske lige Vojvodina.

Posle mečeva drugog kola samo tri tima su ostala sa maksimlnim učinkom. Prvi Maj je kod kuće savladao Kabel iz Novog Sada sa 1:0 i tako valorizovao pobedu u gostima u Pančevu. U komšijskom derbiju OFK Kikinda je sa 2:1 pobedila domaći Bečej i stigla do druge pobede. Treći tim sa dve pobede je Tisa iz Adorjana. Ova ekipa je pobedila Radnički iz Zrenjanina sa 3:1 i uz trijumf u prošlom kolu osvojila je 6 bodova.

Hajduk je u Kuli u jednom od derbija bio bolji od Naftagasa iz Elemira rezultatom 3:2. Jedinstvo je u Staroj Pazovi poraženo od Slovena iz Rume ubedljivo sa 3:0. Neočekivan poraz na domaćem terenu doživeo je Omladinac. Bodove iz Novih Banovaca je odneo Podunavac iz Belegiša pobedom od 3:0.

Još jedna pobeda gostiju u Inđiji. Dinamo iz Pančeva je bio bolji od Železničara minimalcem 1:0. Jedini nerešen rezultat smo videli u Šajkašu. Domaći Borac i OFK Bačka su podelili bodove uz po jedan postignut gol.

U ovom kolu gosti su zabeležili pet pobeda, uz dva trijumfa domaćina i jedan remi.  Postignuto je ukupno 22 pogotka, uz prosek blizu tri gola po meču.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Tri ekipe sa maksimalnim učinkom

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina