Search
Close this search box.
1692478309086
VREME ČITANJA: 2 min

Kikinđani kući pevajući

Bečej – OFK Kikinda 1:2

Stadion: OFK Bečej, gledalaca: 200, strelci: 0:1 Bencke 11.minut, 0:2 Lolić 54.minut, 1:2 Tomić 78.minut (11m), sudija: Ljubiša Berenji, pomoćnici: Vladimir Nikolić i Vukašin Cvetković, žuti kartoni: Tutnjević, Vorgučin (Bečej), Oparnica, Mirkov, Radovanović (OFK Kikinda).

Bečej: Milovanov, Nonin (Milinković), Varga (Milovanović), Tutnjević (Krmar), Živkov, Kobiljski, Simonović (Tomčić), Nađpal, Zeljković, Vorgučin (Ćurčić), Tomić.

OFK kiknda: Oparnica, Beljić, Bencke, Mirkov, Ivanović, Mojsilović, Kecman (Jarić), Governor (Šević), Barbul (Đukić), Lolić (Molnar), Radovanović (Popeskov).

Duel Bačvana i Banaćana zasluženo je pripao gostima. U deulu komšija OFK Kikinda je za nijansu bila bolja i zasluženo odnela sva tri boda.

Prvu priliku je imao domaćin u 4.minutu. Kobiljski se našao u izglednoj poziciji, oklevao je, zatim asistirao Tomiću koji je sa ivice kaznenog prostora šutirao preko gola. Gosti su poveli u 11.minutu. Posle auta sa leve strane lopta je stigla do Ivanovića koji se oslobodio par čuvara, dodao do Benckea kome nije bilo teško da sa 12-13 metara matira Milovanova 0:1. Pokušavali su Bečejci preko Kobiljskog u nekoliko navrata da dođu do egala, ali nisu bili uspešni. Na odmor se otišlo sa prednošću Kikinđana od 1:0.

U nastvaku novi pogodak gostiju. Posle kornera za domaće usledila je odlična kontra OFK Kikinde. Bencke je povukao napad dodao do Lolića koji je pogodio mrežu Isidora Milovanova 0:2, minut 54. Izvršili su i jedni i drugi dosta izmena. Ulazak iskusnog Tomčića je malo pokrenuo domaće, ali sem počasnog pogotka ništa drugo nisu uradili. U 78.minutu Tomčić je uposlio Živkova koga je u kaznenom prostoru Kikinde oborio golman Oparnica. Siguran sa bele tačke bio je Tomić 1:2. Do kraja meča gosti su bez većih problema zadržali prednost i stigli do zaslužene pobede.

U narednom 3. kolu OFK Kikinda dočekuje Jedinstvo iz Stare Pazove, dok će Bečej u goste Podunavcu u Belegiš.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Kikinđani kući pevajući

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina