Search
Close this search box.
1692374799521
VREME ČITANJA: 1 min

Elemirci na popravnom u Kuli

Za vikend se igra drugo kolo Srpske lige Vojvodina.

Tokom vikenda biće odigrani mečevi drugog kola SLV. U subotu je na programu 6 utakmica, dok će 2 meča biti odigrana u nedelju.

Svih 6 subotnjih utakmica se igra od 17 časova. Derbi je u Kuli gde će Hajduk ugostiti Naftagas iz Elemira. Elemirci su na premijeri pred svojom publikom doživeli neočekivani poraz od Jedinstva iz Stare Pazove. Sa druge strane Hajduk je u prvom kolu kao domaćin igrao bez golova protiv Borca iz Šajkaša. U Bečeju se igra komšijski derbi. Domaći sastav dočekuje OFK Kikindu. Oba tima su startovala pobedama. Ovaj duel možete posmatrati na You Tube kanalu MerkurXTipa u direktnom prenosu.

Radnički će u Zrenjaninu biti domaćin Tisi iz Adorjana. Zrenjaninci su proteklog vikenda poraženi u Novom Sadu. Vodeći 1. Maj u Rumi se sastaje sa drugoplasiranim Kabelom iz Novog Sada. Železničar je u Inđiji domaćin Dinamu iz Pančeva. Domaći tim je u prvom kolu slavio u Belegišu, dok su Pančevci ubedljivo poraženi na domaćem terenu. Komšijski derbi se igra i u Staroj Pazovi. Jedinstvo ima blagu ulogu favorita protiv Slovena iz Rume.

U nedelju se igraju poslednje dve utakmice drugog kola. Od 11 časova Omladinac se u Starim Banovcima sastaje sa Podunavcem iz Belegiša. I jedni i drugi su u prethodnom kolu poraženi. Borac će u Šajkašu od 17 sati tražiti prvu pobedu protiv ekipe OFK Bačke iz Bačke Palanke.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Elemirci na popravnom u Kuli

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina