Search
Close this search box.
1692209392661
VREME ČITANJA: 1 min

Derbi na Bulbulderu

Prva tri meča 2. kola se igraju već u petak.

Drugo kolo Srpske lige Beograd startuje već u petak. Prva utakmica se igra već od 11 časova kada će Ušće Novi Beograd ugostiti BASK. Dva meča su na programu od 17 časova. U duelu dva tima koja su doživeli poraze u prethodnom kolu Torlak je domaćin Radničkom iz Obrenovca. Brodarac će kraj Starog sajmišta dočekati ekipu Teleoptika.

Subota nam donosi još tri meča. Prva iskra će u Bariču u 11 časova biti domaćin PKB-u iz Padinske Skele. Oba sastava su u prvom kolu osvojila po bod.  Rad je u prvom kolu poražen, pa će pred svojim navijačima tražiti iskupljenje protiv Sinđelića. U drugom susretu koji startuje od 17 časova u Dobanovcima Budućnost igra protiv Zemuna. Zemunci imaju najviše ambicije, ali im neće biti lako protiv neugodnog domaćina.

Za nedelju su predviđena još dva duela. Derbi kola je na Bulbulderu gde igraju Zvezdara i Studentski grad. Biće to meč dva tima koja su zabeležila pobede na na startu takmičenja.U Surčinu će Jedinstvo dočekati GSP Polet Dorćol. I jedni i drugi će juriti prve bodove u prvenstvu. Nedeljni mečevi se igraju od 17:00.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 1 min

Derbi na Bulbulderu

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE