Search
Close this search box.
1691963051792
VREME ČITANJA: 1 min

Četiri pobede gostiju

Odigrano je prvo kolo SLV.

Na startu prvenstva Srpske lige Vojvodine bilo je dosta zanimljivih i pomalo iznenađujućih rezultata. U prvom kolu gosti su zabeleželi čak 4 pobede. Najveće iznenađenje je pobeda Jedinstva iz Stare Pazove u Elemiru protiv domaćeg Naftagasa sa 2:1. Bečej je iskoristio dugogodišnje iskustvo igranja trećeg ranga takmičenja i sa takođe 2:1 u Rumi pobedio novajliju u ligi ekipu Slovena. Drugi tim iz Rume u SLV 1. Maj je pobedio sa 4:1 domaći Dinamo u Pančevu. Železničar iz Inđije još jedan novajlija u ligi pobedio je Podunavac u Belegišu sa 2:1 što bi takođe moglo da se okarakteriše kao malo iznenađenje.

Domaći sastavi su slavili na tri susreta. OFK Kikinda je golovima u nadohnadi vremena pobedila Omladinac iz Novih Banovaca sa 2:0. U Novom Sadu Kabel je bio siguran protiv Radničkog iz Zrenjanina rezultatom 2:0. Tisa iz Adorjana je na domaćem terenu savladala OFK Bačku iz Bačke Palanke sa 2:1.

Jedini nerešen rezulat u ovom kolu, i jedini bez ijednog gola na meču je onaj u Kuli, Hajduk i Borac iz Šajkaša su igrali bez pogodaka 0:0.  

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Četiri pobede gostiju

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina