Search
Close this search box.
1691598818572
VREME ČITANJA: 1 min

Lopta kreće u petak

Start nove sezone u SLB.

Nova sezona u takozvanim nižim ligama počinje predstojećeg vikenda. Prvo kolo Srpske lige Beograd biće odigrano od petka do nedelje. Novitet u svim Srpskim ligama od ove sezone je obavezan start utakmice sa tri bonus igrača. Videćemo koliko će to novo pravilo (u prethodnim sezonama bila obavezna dva bonusa) uticati na rezultate i poredak nekih ekipa.

Već u petak u SLB biće odigrana dve meča. Od 15:30 na Novom Beogradu se sastaju stari znanci Ušće Novi Beograd i Jedinstvo iz Surčina. Na Carevoj ćupriji od 17 sati nas očekuje izuzetno zanimljiv duel između domaćeg BASK-a i Prve iskre iz Bariča.

Subota nam donosi tri utakmice. Dve se igraju u prepodnevnom terminu. U 10 časova „koplja“ će ukrstiti Sinđelić i Brodarac. Sat vremena kasnije u Zemunelu Teleoptik će ugostiti novajliju u ligi GSP Polet Dorćol. Meč Studentskog grada i Rada počinje u 17 časova. Duel se igra na Novom Beogradu uz direktan prenos na You Tube kanalu MerkurXtipa.

Matine termin od 10 sati u nedelju rezervisan je za susret u Obrenovcu. Domaći Radnički će ugostiti ekipu Zvezdare. Nedeljno popodne donosi još dva meča od 17 sati. U Gornjoj varoši možda i prvi favorit prvenstva Zemun igra protiv Torlaka. Padinska Skela i domaći PKB će dočekati Budućnost iz Dobanovaca.

U svakom slučaju očekuju nas zanimljive utakmice i nadamo se dobar fudbal sa što manje negativnih stvari.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd