Search
Close this search box.
1690925980618
VREME ČITANJA: 1 min

Modoš iz Jaše Tomića

UŽF Modoš u sredu startuje sa pripremama za novu sezonu.

Ekipa Modoša u sredu počinje pripreme, a u nedelju je održan sastanak uprave kluba i igračica uz prigodan ručak. Sastanku su prisustvovali članovi uprave na čelu sa predsednikom Lukačem Sebastijanovim, prvi trener Radovan Vijatov i skoro celokupan igrački kadar. Od igračica bile su prisutne Sara Šujko, Tea Gabona, Milana Bakić, Eka Bakić, Marina Radovančev, Merima Radovančev, Valentina Štopulj, Vanesa Miljević, Aleksandra Nebrigić, Anđela Grahovac, Anđela Santo, Anđela Semenjei, Anastasija Semenjei, Viktorija Harča, Milica Bakić, Nina Rakas, Lana Milosavljević, Jovana Makić, Andrijana Racić i Milica Šuvački. 

Modoš ima kadetsku ekipu i član je Razvojne lige Vojvodine. U ligi bi trebalo da nastupi 12 ekipa, ali to će se znati u narednom periodu. Većina devojaka u timu su iz Jaše Tomića, ali ima igračica iz Zrenjanina, Tomaševca, Jarkovca…

U planu je i odigravanje nekoliko pripremnih utakmica kako bi devojke spremne ušle u prvenstvo naravno uz redovne treninge. Finansijska situacija u klubu nije laka, ali se upava trudi i uspeva da obezbedi sredstva za nesmetano funkcionisanje kluba. Prvi trening će se održati u sredu 02.08.2023. kada će igračicama biti predočen i čitav plan rada do početka takmičarske sezone. Kako su u UŽF Modoš istakli plan je plasman u gornji deo tabele.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Modoš iz Jaše Tomića

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina