Search
Close this search box.
1690128175113
VREME ČITANJA: 2 min

Zvezdara vredno radi

Fudbaleri Zvezdare se poput ostalil klubova spremaju za predstojeće prvenstvo.
U prethodnom prvenstvu tim sa Bulbuldera je završio u vrhu tabele, uz veoma dobre partije. Trener je isti kao i  u prethodnim sezonama Zdravko Kovačević. O dosadašnjem delu priprema šef struke popularnih „Bulki“ govori:
Dosadašnji deo priprema je protekao u velikom broju novih igrača koji su dolazili u klub na probu. Poznato je da smo od prošle sezone ostali bez 95% ekipe i da smo faktički sad krenuli od nule, formiranje ekipe od pocetka. Što se tiče utakmica odigrali smo 4 do sad. Pobedili PKB 2:1, na Memorijalnom turniru Ljubomir Puta Popović pobedili u polufinalu Balkan Mirjevo 1:0 i u finalu Beograd sa Karaburme 2:0. Zatim smo bili bolji od prvoligaša Vršsca sa 1:0 gde je nevreme prekinulo meč u 75. minutu, i juče sa Radom na Banjici igrali nerešeno 1:1“.
U ekipi je bilo mnogo promena. Veliki broj igrača je otišao, kao što je i veliki broj došao u tim:
Za sad su nas pojačali Milosavljev i Jovanović, dva superligaška igrača sa velikim renomeom, došli su omladinac OFK Beograda štoper Pavlović, zatim prvotimci tima sa Karaburme bek Janković i vezni Avramovski. Došli su još štoper Luka Jakovljević, bonusi bekovi Radović i Marjanović, povratnik Nisavic, bek Voždovca Živković. Zaista je došlo mnogo igračaOtisli su Vuković (druga liga Slovenije), Đorđević u Zemun, Milićević u Omladinac NB, Beriša u OFK Beograd, Todorović u Podunavac iz Belegiša, Karić  Dunav Stari Banovci, Janković u Prvu  iskru, Čobeljić Igalo Crna Gora”.
Do starta prvenstva je ostalo jošpar nedelja:
Do početka prvenstva očekujem dolazak još eventualno 2 igrača i da se za ove 3 nedelje još bolje uigramo i upoznamo. Mnogo momaka koji su došli su dugo pauzirali (malo igrali) u posednjih 6 meseci i to je jedan proces sada. Da se uigramo, da usvoje moje zahteve i da probamo da izledamo kao prošle sezone. Ekipa koja u svojim redovima ima Jovanovića i Milosavljeva sigurno zaslužuje gornji deo tabele, ne pretimo, ne razmećemo se ambicijama. Ali svakako ćemo se truditi da Zvezdara igra lep, atraktivan i napadački fudbal kao prošle sezone pa nemam ništa protiv i da na polusezoni bude presek isto kao i prošle godine”.
Foto: FK Zvezdara

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

Zvezdara vredno radi

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE