Search
Close this search box.
1689845480255 (1)
VREME ČITANJA: 1 min

Zrenjaninci jači za dva nova igrača

Radnički doveo još dva fudbalera.
Redove tima iz grada na Begeju pojačali su Simo Vrbljanac i Nikola Mirić. Radi se o dva odbrambena igrača. Simo Vrbljanac je rođen 22.02.2003.godine u Kikindi. Dolazi iz ekipe Spartaka iz Subotice i igra na poziciji štopera. Nikola Mirić je rođen 06.01.2002.godine u Novom Sadu. Igra na poziciji desnog beka. Prošao je mlađe kategorije Vojvodine iz Novog Sada. Bio je na pozajmicama u Kabelu, Fapu i Omladincu iz Novih Banovaca.
U prethodnom periodu Zrenjanince su pojačali  napadač Marko Kovačević (Inđija), golman  Miloš Ranđelović (Šajkaš Kovilj), Strahinja Borisavljević i Luka Nikolić (Čukarički) i Andrej Arsić (Sloga Bajina Bašta). Radnički je u dosadašnjem delu priprema odigrao pet mečeva. Zabeležio je tri pobede i dva poraza. Savladani su Sloboda (Novi Kozarci) 9:0, Kozara (Banatsko Veliko Selo) 3:0, Zemun 1:0, dok su doživljeni porazi od ASC Vitorula (Rumunija) 1:0 i od Rusande (Melenci) 1:0.
Do početka prvenstva ekipa koju sa klupe predvodi Zdravko Rauković će odigrati još nekoliko pripremnih utakmica. Sigurno je da će biti i još pojačanja.
Foto: FK Radnički Zr

 

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Zrenjaninci jači za dva nova igrača

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina