Search
Close this search box.
1689892689905
VREME ČITANJA: 1 min

Čačani sa renoviranim timom u novu sezonu.

Puno promena u Borcu iz Čačka.
Ekipa Borca je prošlu sezonu završila na drugom mestu Srpske lige „Zapad“ iza ekipe Smedereva i nije uspela da se plasira u Prvu ligu Srbije. Sigurno je da su ambicije i u ovoj sezoni vrh tabele i plasman u viši rang. Čačani su do sada doživeli dosta promena u igračkom kadru. Ipak treba naglasiti da na klupi i dalje ostaje trener Darko Rakočević. Pripreme je Borac počeo još 10.jula.
U Borac su dosad stigli napadač Veljko Bogićević (Fap), levo krilo Igor Savić (Trajal Kruševac), levi bek Sava Pribaković (Mladost Lučani), desni bek Milan Kolarević (Fap), vezista Lazar Živanović (Sloga BB). Štoper Strahinja Pantić nastupaće za Borac i u ovoj sezoni.
Bilo je dosta i odlazaka. U ekipi više nisu: Slavoljub Đokić (Železničar Inđija), Marko Marković (Sloga Petrovac na Mlavi), Nikola Vujičić (Smederevo), Nemanja Milošević i Veljko Mijailović (Metalac Gornji Milanovac), Strahinja Krstić ( Budućnost Valjevo), Zvezdan Đorđilović i Veljko Kuveljić (Polet Ljubić), Toplica Grbović (Inđija), Dajlan Baždarević (Fap).
Zakazane su i četiri pripremne utakmice. Protiv Sloge iz Požege (23.07), Jedinstva iz Kruševca (26.07), Slobode iz Užica (29.07.) i Omladinca iz Zablaća (05.08.).
Foto: FK Borac

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad