Search
Close this search box.
1688588394410
VREME ČITANJA: 2 min

Elemirci odradili prvi trening

FK Naftagas počeo pripreme za novu sezonu.
Tim iz Elemira je odradio prvi trening na svom stadionu. Pre početka rada novi šef struke Predrag Kandić je sa svojim saradnicima održao kraći sastanak sa fudbalerima na koje računa u predstojećoj sezoni. Dok su igrači trčali prve krugove u novoj sezoni, prvi trener Predrag Kandić nam je rekao:
„Danas smo se okupili i odradićemo prvi trening. Ceo pripremni period odradićemo u Elemiru i odigrati dovoljan broj trening susreta. Bitno je kvalitetno se spremiti i dobro ući u prvenstvo“.
Igrački kadar nije doživeo mnogo promena:
„Naša prednost je što nam je više od 90 posto igrača ostalo od prošle sezone. Imamo iskusnu ekipu, neki od igrača igraju u ovom rangu već 6-7 godina. Doveli smo iskusnog Marka Renića i par bonus igrača“.
Ambicije za novu sezonu su velike:
„Prošlo prvenstvo smo završili na trećem mestu. Normalno je da težimo ka nečem višem. Ove sezone će liga definitivno biti zanimljivija i izjednačenija. Pitanje je ko će ispasti iz Prve lige, uveden je i baraž za SLV. Bitno može da bude i pravilo bonus igrača, pošto od ove sezone svaka ekipa mora da ima po tri bonusa u startnoj postavi“.
Za pripremni period i predstojeće prvenstvo klub računa na sledeće igrače: Aleksa Matković, Nikola Galin, Aleksandar Panić, Nikola Bjelica, Marko Samardžić, Nikola Grbić, Aleksandar Čigoja, Lazar Vukoje, Milan Bačvanski, Siniša Ratković, Đorđe Bajić, Lazar Popov, Milan Vidić, Miloš Savanović, Miljan Milivojev, Milan Turkulj, Vuk Jeličić, Zoran Švonja, Jovan Lukić, Marko Renić, Uroš Kenđa, Oliver Radosav, Mateja Zorić, Sava Lilić i Marinko Pandurov. Moguće je da tokom trajanja prelaznog roka bude još neko pojačanje, pogotovo u samom špicu napada.
Prvu trening utakmicu Naftagas igra protiv Vojvodine iz Perleza 12.jula.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Elemirci odradili prvi trening

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina