Search
Close this search box.
1688327890992
VREME ČITANJA: 1 min

Romantičari upalili motore

OFK Beograd počeo pripreme za novu sezonu.
Povratnik u Prvu ligu Srbije sa Karaburme počeo je u ovog vikenda sa pripremama za novu sezonu. Igrače je dočekalo rukovodstvo kluba i članovi stručnog štaba. Potpredsednik kluba Kostadin Terzić je rekao:
„U januaru smo došli u klub i zacrtali da OFK Beograd vratimo u Super ligu. Prvi korak je napravljen, sada ide onaj teži. Finansijska situacija se popravlja, ali ništa ne može preko noći. Svi želimo da klub bude na mestu koje mu i pripada“.
Šef stručnog štaba Simo Krunić se obratio sledećim rečima:
„Na prvom treningu se okupilo 26 igrača. Plan je da treniramo u dva termina svakog dana. Do 16.jula smo u Beogradu, nakon toga ćemo boraviti na Zlatiboru. Tim će pretrpeti dosta izmena i zato je moja želja da odigramo što više kontrolnih utakmica.“
Sportski direktor Andrej Mrkela je izneo početni raspored utakmica i osvrnuo se na prelazni rok:
„Pre odlaska na Zlatibor odigraćemo dva kontrolna meča, 8.jula protiv Prve iskre i četiri dana kasnije sa ekipom OFK Vršac. Igrače dovodimo planski. Pratimo sva dešavanja i verujem da ćemo biti jači nego proletos.“
U odnosu na takmičenje u SLB u timu više nisu golman Aleksandar Stanković, te igrači Stojančić, Avramovski, Janković, Stojanović, Koca, Radić i Milinović. Iskusni Milan Smiljanić je okončao karijeru i priključen je stručnom štabu.
Foto: OFK Beograd

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE