Search
Close this search box.
1688075035032
VREME ČITANJA: 2 min

Sloboda sa četiri nova igrača otvara prelazni rok

Tim iz Donjeg Tovarnika angažovao je četiri pojačanja.
Član Vojvođanske lige „Jug“ Sloboda je počela sa pojačavanjem tima. Prvi novajlija je Miloš Đorđević koji dolazi iz ekipe Podunavca iz Belegiša. Rođen je 16.02.1994.godine i igra na poziciji levog krila. Bio je u mlađim kategorijama Partizana. Zatim je nastupao za Olimpik iz Bosne i Hercegovine i Radnički iz Pirota. Put ga je potom ponovo odveo u Bosnu gde je igrao za Zvijezdu Gradačac, Slaviju iz Sarajeva i Borac iz Banjaluke. Povratak u Srbiju doneo je nastupe za Sinđelić, Tekstilac iz Odžaka, Smederevo, Rad, BASK, Borac iz Sakula i Aegir sa Islanda.
Drugo pojačanje ekipe iz Donjeg Tovarnika je Petar Barić. On je u prošloj sezoni nastupao za Slogu iz Erdevika. Igra na poziciji ofanzivnog veziste i ovo mu je drugi boravak u Slobodi. Rođen je 02.10.1997.godine. U karijeri je između ostalog igrao za Radnički iz Sremske Mitrovice, Cement iz Beočina, Tatru iz Kisača, Krila Krajine, Omladinac iz Novih Banovaca i Stadl Pauru iz Austrije.
Treće pojačanje je Luka Misojčić. Luka u Donji Tovarnik dolazi iz Hajduka iz Divoša. Ovaj mladić je i bonus igrač. Luka je 2004 godište.
Četvrto pojačanje Sloboda iz Donjeg Tovarnika dovela je takođe iz Hajduka ali iz Beške. Andrej Opačić, golman, nastaviće da brani na vojvođanskom “Jugu”. On će nastupati za Slobodu od naredne sezone i poslednje je pojačanje koje je klub predstavio za sada. Da li sledi potpuna rekonstrukcija tima ostaje da se vidi.
PODSETIMO SE DERBIJA ZAVRŠNICE PRVENSTVA: ŽELEZNIČAR : SLOBODA
Foto: FK Sloboda DT

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”