Search
Close this search box.
1687030067593
VREME ČITANJA: 2 min

Kiša golova u Plandištu

Sloga (Plandište) – Rusanda (Melenci) 3:3
Stadion: FK Sloga u Plandištu, gledalaca: 400, strelci: 0:1 Vukoje 12.minut, 1:1 Lazarević 37.minut, 1:2 Stevanov 44.minut, 2:2 Nedimović 45+1.minut, 2:3 Maljukan 51.minut, 3:3 Radić 54.minut, sudija: Goran Tešanović, pomoćnici: Miroslav Kantor i Vladimir Nikolić, žuti kartoni: Tadić, Albert (Sloga), Mile Šarenac, Vukoje, Stevanov, Petrov (Rusanda).
Sloga: Stevanović, Samardžija, Nedimović, Lazarević, Crnogorac, Spremo, Tadić, Koruga, Albert (Caran), Radić, Stefanovski.
Rusanda: Mijatov, Davidov (Češljarov), Živanov (Mile Šarenac), Janković (Prec), Oljača, Nedeljko Šarenac, Vukoje (Radojev), Stanković, Maljukan, Stevanov, Petrov.
Odlična prva utakmica baraža za popunu Vojvođanske lige ”Istok” je odigrana danas u Plandištu. Sloga i Rusanda su priredili pravi fudbalski užitak za više od 400 navijača na stadionu u Plandištu.
Gosti su poveli u 12.minutu. Na asistenciju Stevanova, iskusni Marko Vukoje je doveo svoj tim u vođstvo 0:1. Igrao se 22.minut kada je Vukoje oboren u kaznenom prostoru domaćih od strane Samardžije. Opravdano je dosuđen penal za Rusandu. Sa 11 metara je šutirao kapiten Melenčana Stanković, ali je golman Sloge Stevanović sjajnom intervencijom odbranio udarac. Četiri minutu kasnije posle kornera sa leve strane za Rusandu na prvoj stativi je glavom tukao Vukoje, ali je lopta pogodila okvir gola. Kazna za promašaje je stigla u 37.minutu. Dejan Lazarević je šutirao sa ivice kaznenog prostora i pogodio gol gostiju 1:1.
Kada se činilo da će se na odmor otići sa rezultatom 1:1 viđena su još dva gola. U 44.minutu iz kontre sa leve strane koju je poveo Maljukan i centrirao, na drugoj stativi je sam bio Stevanov i poslao loptu u mrežu 1:2. U prvom minutu nadohnade vremena  Lazarević je centrirao sa desne strane, a Nedimović na drugoj strani najviše skočio i sa par metara glavom spustio loptu u gol 2:2. Ovim rezultatom se otišlo na odmor.
Nastavak je doneo treće vođstvo tima iz Melenaca. Posle možda i najlepše akcije na utakmici u kojoj je učestvovalo više igrača Stanković je asistirao Maljukanu čiji je udarac po zemlji sa 14-15 metara završio iza leđa golmana domaćih Stevanovića 2:3. Vrlo brzo ponovo je bilo egal. Lazarević je izveo slobodan udarac sa leve strane, a najbolje se u šesnaestercu Rusande snašao Radić i postigao pogodak 3:3. Sve se to dešavalo u 54.minutu.
Nakon toga je usledio mirniji deo utakmice sve do samog finiša. U poslednjih petnaestak minuta domaći su opsedali gol gostiju, imali nekoliko prilika, ali je na golu Melenčana odličan bio golman Mijatov. Na kraju je ostalo čini se pravednih Sloga 3, Rusanda 3.
Revanš je na programu u sredu od 17 i 30 u Melencima.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”