Search
Close this search box.
1686851272238
VREME ČITANJA: 1 min

Najviše iz Omladinca

Dobili smo i najbolji tim poslednjeg 30. kola SLV.
U idelanom timu poslednjeg kola Srpske lige „Vojvodina“ ekipa Omladinca iz Novih Banovaca ima tri igača. Banovčani su ubedljivo pobedili Radnički iz Zrenjanina sa 5:0. Napadač Đurađ Dobrijević je dao jedan gol i dva puta asistirao, vezista Radovan Avram je postigao dva gola, dok se štoper Nikola Maksimović  takođe upisao u strelce.
Tri tima su zastupljena sa po dva igrača. Tekstilac je sa 2:1 pobedio Dinamo u Pančevu i tako se pobedom oprostio od trećeg ranga i najavio ulazak u Prvu ligu. Špic Aleksandar Vlaisavljević je dao oba gola za svoj tim , dok je u odbrani odličan bio štoper Marko Šiškov. Tisa je u Adorjanu pobedila Hajduk iz Kule sa 4:1. Igor Kudrić je sa pozicije desnog beka postigao dva gola, a Aleksandar Zolnajić vezista domaćina je jednom bio strelac. Stanišić je pred svojim navijačima savladao Bečej sa 4:2. Levi bek Neven Ivandekić je bio igrač utakmice, a mladi golman Luka Marković je bio siguran na golu.
Naftagas je u Belegišu bio bolji od domaćeg Podunavca sa 2:0, uz dva gola levog krila Miloša Savanovića. U gostima je slavio i Borac iz Šajkaša, u Novom Sadu je pobeđen domaći Kabel sa 2:1. Jedan od golova za goste je delo desnog krila Luke Božića.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina